Retele mele sunt foarte simple,castravetii in otet de obicei ii pun in borcane de 800 gr.,ii asez in borcan cu rondele de morcov,ceapa o crenguta de leustean,(ardei iute daca va place pikant ,eu am ardei cireasa ptr.castraveti)dupa pun direct in borcan un sfert otet si restu apa apoi bagate la fiert belmarine.
Castravetii in saramura pentru iarna in borcane de 5 l,asezati in borcan cu ardei iute,marar,cativa graunti de usturoi,intr-o oala pe foc fierb apa ,adaug 6 linguri de sare,piper sau ce alte condimente va plac,nu las sa clocoteasca si torn peste castravetii din borcan,atentie sa nu se sparga,ceva din fier sub borcan(cutit),las asa 48 ore,dupa care tin mana deasupra borcanului si scot toata saramura pe care de data asta o fierb in clocote,castravetii ramasi in borcan ii spal, adica bag apa rece peste ei si o vars,repet faza asta pana s-a dus toata albeata) care a fost depusa pe fundul borcanului,in final pun saramura clocotita peste ei,capsati bine si la beci cu ei.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Imi place ce vad la tine..natural si gustos
Castravetii in saramura pentru iarna in borcane de 5 l,asezati in borcan cu ardei iute,marar,cativa graunti de usturoi,intr-o oala pe foc fierb apa ,adaug 6 linguri de sare,piper sau ce alte condimente va plac,nu las sa clocoteasca si torn peste castravetii din borcan,atentie sa nu se sparga,ceva din fier sub borcan(cutit),las asa 48 ore,dupa care tin mana deasupra borcanului si scot toata saramura pe care de data asta o fierb in clocote,castravetii ramasi in borcan ii spal, adica bag apa rece peste ei si o vars,repet faza asta pana s-a dus toata albeata) care a fost depusa pe fundul borcanului,in final pun saramura clocotita peste ei,capsati bine si la beci cu ei.